Pestrost filmových snímků nezná mezí, a tak je na dnešek připraveno zase něco nového. Tentokrát jde o kriminální drama Drive. To vypráví příběh filmového kaskadéra, který si ale po nocích přivydělává jako řidič zločineckých gangů. Což by samo o sobě nemuselo být tak hrozné, kdyby se nezapletl se zákonem…

„V akčním filmu není nouze o speciální efekty a kaskadérské kousky. Jako v každém správném dramatu se i zde dočkáme vášnivého milostného vzplanutí a smrtelně nebezpečných situací, které se našemu hrdinovi můžou stát osudné," láká do kina provozovatel oblíbené letní atrakce Jan Motyčka.

Zda se mu z nich nakonec podaří přes všechny peripetie a nástrahy nepřátel „vycouvat", se dozvíme dnes o půl desáté večer v prostoru vedle pardubického skateparku nedaleko hlavního vlakového nádraží, kde letní kino každý den zdarma promítá.

Zítra nás pak čeká odlehčení v podobě české romantické komedie Líbáš jako Bůh režisérky Marie Poledňákové. Humorný snímek z roku 2009 přináší poselství, že láska kvete v každém věku a nevyhýbá se nikomu z nás… (skr)