Setkáním v redakci Pardubického deníku odstartoval osmnáctý ročník tradiční Ankety o nejsympatičtějšího jezdce, žokeje a amazonku českých překážkových dostihů.
Vyplněný anketní lístek můžete odevzdat redakci Pardubického deníku do 6. září.
„Cílem této ankety je propagace dostihového sportu. Rádi bychom upozornili i na zajímavé jezdce, jejichž jména třeba nejsou širší veřejnosti zas až tak známá," sdělil dlouholetý organizátor ankety Josef Vaníček junior.

Kdo je v Síni slávy?

„Ocenění jezdci by se měli letos prezentovat i na pardubickém závodišti," potvrdil Deníku Josef Vaníček junior.
„Prosíme čtenáře, aby letos už nehlasovali pro Josefa Váňu staršího, Josefa Bartoše, Martinu Růžičkovou, Štěpánku Sedláčkovou a Lucii Baluchovou. Ti všichni už dosáhli pěti vítězství a dostali se do pomyslné Síně slávy," pokračoval autor ankety.

Podpora jezdcům

„Je chvályhodné, že tato anketa existuje. Jakákoliv propagace dostihového sportu se cení. Mám radost, že se snaží zviditelnit i jezdce, kteří široké veřejnosti nejsou ještě všeobecně známí tak jako třeba Josef Váňa starší či Josef Bartoš. Hlavně těm mladým je dobré trochu pomoci. I proto, že překážkových jezdců je čím dál méně," podotkl čestný člen České asociace steeplechase, uznávaný dostihový odborník, známý veterinární lékař a pravidelný podporovatel ankety Jiří Rajman.