Nejlépe se finále podařilo domácímu Michalovi Loučkovi, který nahrál 921 bodů a o 6 kuželek přehrál Jiřího Uhlíře, který tak skončil stříbrný a bronz si za 904 odnesl Jaroslav Gurovič. V kategorii B (muži pod 180) se hlavně díky poslední hře (267) probojoval na čelo Ladislav Schůt - celkově nahrál 852, druhý skončil Vratislav Kulhánek 841 a třetí místo v béčku získal Milan Tezner (828).

V kategorii žen vyhrála Pavla Nosková, která postupovala jako poslední, takže na ní zbyla dráha číslo 1, ale dokázala, že jednička není zase tak nevýhodnou dráhou - celkem nahrála 810 bodů, druhá skončila Jana Marešová (776) a třetí místo obsadila Jana Pindurová. Letošní turnajová série je skončena a další startuje v lednu.

Hlavní výhrou 1. ročníku turnajové série VychLeas Pardubice BC bylo osobní auto, které mohl vyhrát jeden ze 16-ti hráčů, kteří se probojovali ve svých výkonnostních skupinách mezi dva nejlepší hráče. Jelikož v A kategorii se do finále probojovali dva pořadatelé turnaje (K. Kutina a M. Loučka), museli být z losování vyjmuti a tak se o auto losovalo mezi 14-ti hráči.

V losování se usmálo štěstí na Kamila Vaníčka. Ten tomu nemohl uvěřit, protože původně ani nechtěl finále hrát, jelikož pospíchal domů. Kamil Vaníček postupoval do finále z kategorie D (muži s průměrem přes 160), jako jeden z mála nechyběl na žádném turnaji a celkem nasbíral 168 bodů, což ho řadilo ve své skupině na 7.místo. Jinak je to hráč 2.ligy ABL ve východních Čechách.  Po losování auta se ještě hrálo Masters finále, kde všech 16 hráčů bylo nasazeno dle svých průměrů do závěrečného pavouka play-off. Vítězem se stal: K. Kutina (Pce) před M. Širokým z Plzně (nejlepší junior) a M. Loučkou (Pce). Nejúspěšnější ženou byla Jana Pindurová z Ostravy.