Na poslední adventní neděli jim los přisoudil domácí utkání s Chodovem. Zápas se ovšem neodehraje na tradičním místě na Dašické ulici, ale uvidí jej královehradecká Sportovní hala Třebeš.

Pardubický florbalový stánek prochází rekonstrukcí, proto klub zvolil přesun do Hradce. „Měli jsme zde jeden předzápasový trénink, čímž jsme dostali možnost si halu alespoň trochu osahat. Je to podle mě velmi důležité," zamýšlí se obránce Jaromír Lisa, který dodává, velký vliv na celé utkání bude mít zdejší atmosféra. „Doufám, že dorazí hodně diváků a poženou nás za vítězstvím."

Do utkání vlétne i pardubická ikona Martin Zozulák, jenž se nedávno s bronzovou medailí vrátil ze světového šampionátu ve švédském Göteborgu, kam se probojoval jako první hráč v historii pardubického klubu. Trenéři se Zozulákem počítali jako s žolíkem na přesilové hry a do posledního zápasu o bronz jej na hřiště posílali v rámci základní sestavy. Pardubický snajpr si během šesti zápasů připsal jednu asistenci.

Zozulák se v Hradci Králové potká s kolegy z úspěšné reprezentační mise. Za Chodov, aktuálně pátý celek extraligové tabulky, chytá gólman Jan Barák, v poli pak hrají Ondřej Mikeš, Tomáš Ondrušek a Tomáš Sýkora.
V prvním vzájemném utkání vedly Pardubice 2:0, favorizovaný soupeř ale otočil na konečných 5:2.

„Nepodali jsme v tom utkání vůbec špatný výkon a sehráli jsme velmi vyrovnané utkání. O výsledku ale nakonec rozhodly naše individuální chyby," hodnotí poslední vzájemné střetnutí kouč Sokola Martin Czeczinkar.
Zápas florbalistů Pardubic v Liberci skončil po uzávěrce vydání.