Tým ve složení Jan Čejka, Daniel Gracík, Maxim Havlena, Jiří Chalupník, Pavel Janeček, Adam Klásek, Jan Klásek a Jan Teplý se tím postaral o historický úspěch pardubického plavání. Vyrovnaný souboj o stříbro s Kometou se rozhodoval ve štafetě na 4 x 100 metrů volným způsobem. Kvarteto Gracík, Janeček, Klásek a Čejka předvedlo doslova heroický výkon.

Medailové pořadí: 1. Slávie Plzeň 421 b., 2. SC Pardubice 360 b., 3. Kometa Brno 356 b.

Pardubická děvčata, která obhajovala stříbro z loňského ročníku, skončila tentokrát na pátém místě. Jenže trenérům se loňský kádr rozsypal pod rukama. Zkušená Adéla Vavřinová trénuje na univerzitě v americkém Arkansasu, Kateřinu Laňkovou trápí problémy s kolenem, a tak nemohla startovat ve svých hlavních disciplínách. Helena Blahová s Klárou Šimánovou jsou úplně na marodce. Kateřina Burianová dala v létě přednost před plaveckým tréninkem studijním povinnostem. No a zkušená opora Adéla Teclová ukončila plaveckou kariéru.

Do vody tudíž musely narukovat i mladší plavkyně. Hlavními oporami ženského kolektivu tak zůstaly Lenka Štěrbová, Lýdie Štěpánková a Kateřina Apltauerová.

Konečné pořadí: 1. Slávie Plzeň 464 b., 2. Kometa Brno 359 b., KPS Ostrava 330 b., 4. Slávie Chomutov 324 b., 5. SC Pardubice 281 b.