Olomouc – Pardubice 4:1 (0:1). Branky: 42. a 51. Laštůvka, 59. Kaďorek, 60. Režný – 24. Fejl. Sestava: Mičjan – Knotek, Rosůlek, Beran, Dušek, Šimon, Fejl, Václavek, Šibal.

„Něco jsme nedali, i když Olomouc byla hodně kvalitní sok. Zase jsme doplatili na to, že nemohli kluci, kteří jsou na hřišti znát. Ve chvíli, kdy jsme začali hrát power play, hned jsme inkasovali, bylo vymalováno,“ krčil rameny pardubický kapitán Zdeněk Dušek.

Pardubice – Brno 6:2 (2:2). Branky: 2. Müller, 20. Beran, 34. Řehák, 38. Mach, 58. Fejl, 60. Semerád – 3. Boháč, 11. Doubravský. Sestava: Mičjan – Knotek, Beran, Dušek, Šimon, Fejl, Václavek, Šibal, Řehák, Mach, Müller, Semerád.

„Roste nám sebevědomí. Je to dobré i do budoucna, že se takhle chytáme, snad se bude pardubický malý fotbal jen zlepšovat. Jsme dobří v tom, že každý hraje i velký fotbal, sedí nám kombinace a rychlé protiútoky. Jsme mladý tým. Když se podívám na ostatní, máme naběháno a vydržíme i druhý poločas,“ podotýká autor jedné z pardubických branek Marek Řehák.