Semifinále:
USK Praha – BK Synthesia 72:55
(37:34), Voráč 16, Čejka 10, Kostka 9, Schmidt 8, Janata 5, Baťa 4, Černický 1, Duchoň 1.
Proti USK Praha, který vedl někdejší trenérů mužů tohoto klubu Scalabroni, nevyšly Pardubicím úvodní minuty. Nicméně postupně se vrátili do hry a na začátku druhé čtvrtiny se dostali do těsného vedení. To však záhy ztratili a museli dotahovat. Stálo je to ale mnoho sil a Pražané toho využili a ve třetí čtvrtině získali rozhodující náskok. Mladé Bekse v závěru chyběli vyfaulovaný Čejka a Svojanovský, který musel odstoupit kvůli zranění.

„Abychom proti USK uspěli, museli bychom podat stoprocentní výkon, což se nám nepovedlo. Začátek obou poločasů nám nevyšel. V prvním případě se nám podařilo ztrátu stáhnout, ale stálo nás to mnoho sil," podotkl pardubický trenér Jan Procházka.

O třetí místo:
BK Snakes Ostrava – BK Synthesia 79:68
(40:40), Schmidt 18, Čejka 17, Kostka 13, Voráč 8, Baťa 7, Janata 5.
Souboj o bronz zahájil pardubický tým podstatně lépe. Zásluhou úspěšné střelby trojek v první čtvrtině (6/5) si vypracoval dvojciferný náskok. Jenže pak neodolali tlaku Snakes, kteří v 19. minutě otočili skóre a vedení už nepustili z rukou. Přestože se na konci třetí čtvrtiny Východočeši přiblížili na rozdíl jediného bodu. Drtivý nástup do čtvrté čtvrtiny přivál Ostravě rozhodující vedení, které jim usnadnila špatná střelba pardubických kadetů.

„Ostravu jsme v extralize dvakrát porazili. Vyšel nám, začátek, ale pak jsme ztráceli. U všeho byli o krok později. Na naší hře se negativně podepsala úzká rotace," uvedl Jan Procházka.

Finále: BA Nymburk – USK Praha 65:56 (32:31).