Nejlépe bodující závodnicí Hvězdy byla jednoznačně reprezentantka Lada Vondrová, která si připsala celkový zisk 33 bodů. V juniorech pak dominoval Michael Šíp se 31 body. „Jsme pochopitelně velice rádi, že se naší mládeži tak daří. Již nyní je téměř jisté, že nás nemine postup do semifinále MČR, kterým je mistrovství Čech," říká Jana Kárníková, místopředsedkyně Hvězdy Pardubice.

„Naším cílem ale je probojovat se až do finále. Tato naše družstva jsou silná a určitě mají na to, poprat se o co nejlepší umístění v rámci celé republiky," Jana tvrdí Kárníková.

Třetí kolo přeboru se koná 22. srpna v Novém Městě nad Metují. No a v kalendáři už je rovněž ostře sledováno datum 16. září. To je na pořadu avizované mistrovství Čech. Výhodou může být pardubickým závodníkům, že se tento závod uskuteční na jejich domácím stadionu. Zde se rozhodně, zda junioři a juniorky Hvězdy postoupí mezi elitní týmy na mistrovství České republiky. Šampionát družstev hostí 28. září Ostrava. 

Junioři ve druhém kole: 1. Hvězda Pardubice 227 bodů, 2. TJ Sokol Hradec Králové 112 b., 3. SK Nové Město nad Metují 91 b., 4. AC Pardubice 47 b., 5. AC Vysoké Mýto 20 bodů.
Juniorky ve druhém kole: 1. Hvězda Pardubice 242 bodů, 2. AC Vysoké Mýto 236 b., 3. SK Nové Město nad Metují 83 b., 4. AC Pardubice 42 b., 5.TJ Dvůr Králové nad Labem 35 b., 6. TJ Sokol Hradec Králové 31 bodů.