Akce začala tradičně – štafetami na 4x100 metrů. „Velmi pěkné rozběhy předvedly nejen týmy z Choltic (66,23 sekund) a Kunětic (68,51 sekund), ale i Čeperka (71,16 sekund),“ uvedl za pořadatele Vladimír Tomášek.

Poté následoval nástup družstev na zahájení dalšího kola ligy, jehož se zúčastnilo celkem pětadvacet družstev.
„Kluci z Čeperky vyhráli s časem 16,98 sekund ligový závod, avšak na celkové vítězství v memoriálu Jaroslava Teplého nedokázali stáhnout náskok družstva z Kunětic, kterým k získání nového putovního poháru stačil čas útoku 17,17 sekund,“ informoval náš Deník Tomášek.

Ligový pohár získalo družstvo žen z Rohovládovy Bělé. V memoriálu si nejlépe vedly ženy ze Slepotic. „Vítězem paralelní soutěže o sud piva a pohár Jiřího Venigera, která se letos stala již podruhé lákavou atrakcí nejen pro týmy, ale i pro návštěvníky, byl domácí tým Čeperky. Ten se utkal v posledním rozběhu s Kuněticemi. Pro karton šampaňského a putovní pohár za nejlepší útok si v ‚paralelkách’ doběhly ženy z Kunětic,“ sdělil Tomášek.

„Celý den se podařilo dodržet naplánovaný časový harmonogram a připravit dobré podmínky pro soutěžící. I počasí se nakonec umoudřilo a ke konci akce jsme se mohli těšit ze slunečného počasí,“ uzavřel pořadatel.

(len, veh)