Společný tým Březolup a Plzně překvapil. V sestavě mu chyběl pro účast na svatbě sestry Martin Málek a také Jan Holub, který koketuje s ukončením sportovní činnosti.

Naopak Pardubice dorazily v nejsilnější sestavě s Václavem Milíkem, Alešem Drymlem, Tomášem Suchánkem a Hynkem Štichauerem. Vstup do závodu měl tým výborný a po dvou vítězných jízdách Drymla a Suchánka šel do vedení. Pak se však nepovedla jízda juniora Nováka a rozlet obhájce titulu zastavil defekt motocyklu Hynka Štichauera.

Až do dvanácté jízdy šlo o absolutně vyrovnaný závod. Kromě jediného okamžiku kdy Slaný ztrácelo šest bodů. Nicméně tuto ztrátu dohnalo a po dvanácté jízdě spolu s pražskou Markétou vedlo. Od té třinácté však přišel útok Pardubic. Dvě vítězné jízdy Štichauera a Milíka přivedly pardubické plošináře do vedení, které už do konce závodu svěřenci manažera Vozára nepustili.

Na druhém místě skončilo Slaný před pražskou Markétou. Domácí i když v oslabené sestavě nezklamali a dokázali svést vyrovnaný souboj s dlouholetými a zkušenými účastníky této soutěže.