S obarvenými vlasy a vírou ve vítězství přivítali na ledě ČEZ Areny pardubičtí mladíci mužstvo Zlína, které v sezoně dvakrát porazili. Přibližně dvě stovky fanoušků však zmrazil první gól Zlína již ve čtvrté minutě. Když o další čtyři minuty později přidali hosté další gól, nevypadalo to s Moellerem dobře. Na zteč však zavelel první útok domácích, kterým se po vzorně sehrané přesilovce podařilo Kapcem skórovat. Když pak na začátku druhé třetiny vyrovnal domácí Nosek na 2:2, zdálo se, že by se karta mohla obátit.

Pardubičtí mladíci měli v prostřední třetině jasnou převahu a kolikrát jen vyložená smůla vystavila stopku jejich gólům. Když už se zdálo, že se do kabin půjde za nerozhodného stavu, vsítil Zlín rozdílovou branku. A tím jako by sebral veškerý elán pardubickým mladíkům. Ti pak poslední třetinu prohráli 0:3.
Přestože nelichotivý konečný výsledek 2:6 převážil misky vah na stranu soupeře z Moravy, budou moci dorostenci Moelleru složit reparát již dnes odpoledne na zimním stadionu Luďka Čajky ve Zlíně. Podaří–li se jim vyhrát, rozhodující zápas sehrají v sobotu opět na ledě svého soupeře. A že se nechtějí v pátek večer vracet domů, to dokresluje i jejich odhodlání: „Bereme si pyžamo a věci na dva dny,“ věří ve vítězství dorostenci.