Možná je to k nevíře, ale i slavní mají mezi známými osobnostmi své oblíbence. Tak proč toho nevyužít a nedorazit na nějakou party, kterých se všude na světě koná každý rok požehnaně, jako někdo jiný? Tradiční kostýmy čarodějnic a jeptišek už nikoho neohromí, ale vypadat jako známá osobnost, to každého minimálně pobaví. Než si ale v panice koupíte kostým Kim Kardashian z Met Gala a strávíte čas bloumáním, jak si namaskujete obličej, nechte se inspirovat několika nápady celebrit. V průběhu let se objevilo hodně dobrých kostýmů, podívejte se na některé z nich.

Nechyběl řetízek i ledvinka

Americký herec a stand-up komik Kevin Hart, známý například z filmu Nedotknutelní, v roce 2019 všechny pobavil, když se rozhodl napodobit svého kamaráda Dwayna Johnsona. Tato dvojice spolu za posledních šest let natočila pět filmů, a tak byl kostým u veřejnosti včetně celebrit víc než kvitován. A co na to řekl Dwayne? „Jsi díra. Ale pořád tě miluju,“ napsal na Instagramu.

Mexický Den mrtvých české Dušičky příliš nepřipomíná.
Kostlivci, tanec s mrtvými i useknutý prst. Jak vypadají Dušičky ve světě

Stékaly jí po tváři uhlově černé slzy

Billie Eilish nebyla v roce 2019 jen nejúspěšnější zpěvačkou, ale také jedním z nejlepších celebritích kostýmů. Postarala se o to herečka Nina Dobrev, která napodobila zpěvaččin ikonický vzhled se vším všudy a nezapomněla ani na zelené odrosty vlasů a zářivou mikinu Louis Vuitton, která doslova křičela „Billie!“ Zpěvačka tuto značku miluje a je to na ní znát. Ještě spolu s brýlemi se takto dostavila na party Casamigos v Beverly Hills.

Noví vládci Británie

V roce 2018 nasadili vysokou laťku Chrissy Teigen a John Legend, kteří se oblékli jako královna Alžběta II. a princ Philip. Modelka podtrhla královnin vzhled svými kudrnatými blond vlasy a barevným kabátem, doplněným o její ikonické boty na podpatku a lakovanou černou kabelku, kterou často a ráda nosila. Legend vsadil po vzoru prince Philipa na tradiční vojenskou uniformu, mnohem víc než rozeného Angličana ale připomínal čínského císaře.

Patricie Pagáčová je velkou milovnicí pejsků.
KVÍZ: Mazlíčci celebrit v hlavní roli. Kdo miluje psy, kočky nebo třeba vlky?

Ukázala, koho chce za prezidenta

Jen málokdo by na první pohled řekl, že se v kostýmu Hillary Clintonskrývá Katy Perry (37). Zpěvačka, která v roce 2016 energicky vedla kampaň za demokratického prezidentského kandidáta, vzdala svým kostýmem této političce hold a posunula její podporu na vyšší úroveň. Objevila se tak na party herečky Kate Hudson v Los Angeles.

Velká fanynka Britney

Doslova k nerozeznání byla na Halloween v roce 2021 Hailey Bieber, která se oblékla jako Britney Spears ve videoklipu k písni „Baby One More Time“ z roku 1998. V copáncích a školní uniformě vypadala jako její dvojnice. Samotná Britney byla z její proměny nadšená a pochválila ji na svém instagramu. Hailey kromě této fotky přidala ještě další tři podobné snímky z jiných videoklipů. I ty sklidily pochvalu.

Zdroj: Youtube

Stačilo málo a voilà

Na pohled jednoduchý, přitom naprosto efektní. Kourtney Kardashian se na Halloween 2018 oblékla jako zpěvačka Ariana Grande a sklidila velký úspěch. Stačil jí k tomu vysoký culík, minišaty, vysoké boty po stehna a mikrofon a vypadala jako Arianino ztracené dvojče.

Princ Harry a Meghan.
Neobvyklá seznámení slavných: Dvojité rande, plavání se žraloky i mše v kostele

Kostým vymýšlela týdny

Že byste ji nepoznali? Do Priscilly Presley se v roce 2020 převtělila dcera modelky Cindy Crawford Kaia Gerber (21) a Elvise jí nedělal nikdo jiný než její tehdejší přítel Jacob Elordi. Make-up ze 70. let jí vykouzlil vizážista Sam Visser, který v rozhovoru pro Vogue prozradil, že konkrétní vizi řešili týdny dopředu.