Jaké byly vaše první dojmy z premiéry?
Bylo to lepší, než jsem si dokázal představit, takže dobré. (smích)
 
Jste, ať už sám k sobě nebo i k ostatním, velký kritik?
Musím říct, že jsem hodně kritický člověk, vždycky si na všem něco najdu. I tady bych našel. (smích) Někdy to byl zvuk, někdy byl ten druhý hlas silnější než první… Jsou to ale drobnosti, které se určitě časem vychytají. Teprve to byla premiéra, ta ani nemá dopadnout stoprocentně. Teď si to teprve sedá, postupně se obrušují hrany, až časem to bude ono.

Petra Janů
Petra Janů slaví sedmdesátiny: Nikdy jsem nelitovala, že jsem se nestala matkou

Přítomný jste byl už na castingu do muzikálu, jak jste po několika týdnech zkoušení spokojený s obsazením? Splnilo vaše očekávání?
Premiérové obsazení bylo skvělé. I jiná určitě budou výborná, půjdu se na ně stoprocentně podívat. Zajímají mě i ostatní herci.
Každý to hraje trochu jinak, tak sem zvědavý.

Která písnička se vám líbila nejvíc?
Určitě Slzy tvý mámy, ty naprosto zvítězily. Honza Toužimský, který je interpretoval, je skvělej zpěvák, znám ho léta, ještě z Arakainu, kamarádíme spolu. Zpíval i v mém muzikálu, který jsme tady dělali asi před deseti lety. Byla v něm i píseň Šrámy lásky, kterou taky zpíval božsky. Byla to v jeho podání senzace!

Monika a Oldřich Navrátilovi jsou svoji už jedenáct let
Recept na šťastné manželství? Doma jsem pánem kuchyně, říká Oldřich Navrátil

V květnu jste oslavil kulatiny. Změnilo se zatím v té nové dekádě něco?Musím říct, že nic. (smích) Akorát o tom víc přemýšlím. Tady visí fotka z mé sólové desky Asi se mi nebude chtít, kterou jsem nadělil sobě i fanouškům letos v dubnu a která je takovým trochu bilancováním, to pořád trvá, a uvidíme, co bude dál. Pořád se snažím dívat dopředu. 

Máte ještě nějaký nesplněný sen?
Pořád mám naději, že bych mohl prodat píseň Bon soir mademoiselle Paris do Francie. Jeden Francouz, který tady žije, mi napsal, že tu písničku moc obdivuje a přeložil ji do francouzštiny, tak s tím zkusím něco udělat.