Přečtěte si, jaké hlášky a humorné příběhy tentokrát zaznamenali pracovníci České pojišťovny. Mnohdy se jedná o okamžiky těžko uvěřitelné.

Kuriózní a humorné

„Letošní rok měl skutečně vytříbený smysl pro humor. Klienti při popisování svých úrazů často volili jasná a stručná vysvětlení, jako například při jízdě na praseti jsem si vykloubila pravé rameno. Uklouzl jsem na trávě a upadl plnou vahou pozadím přímo na pařez po již dříve uříznutém stromu. Ještě dnes nemohu na té půlce spát. Nebo udeřil jsem se hlavou o zeď, opakovaně," sdělila tisková mluvčí České pojišťovny Ivana Buriánková.

Tím však výčet kuriózních úrazů nekončí. „Mezi dalšími vysvětleními se objevila i tato: při jízdě na kole jsem srazil automobil, při rychlé chůzi jsem narazil do zdi, přibližně ve tři hodiny ráno jsem si spletl dveře od WC se sklepem a zde jsem šlápl do prázdna či při zabíjení králíka jsem se střelila vzduchovkou," dodala Ivana Buriánková.

Kreativní lékaři

Originalitou však nehýří jen klienti. Také lékaři ve svých zprávách mnohdy prokazují, že kreativita se dá uplatnit i v jejich náročném povolání.

„V lékařských zprávách jsme narazili na taková konstatování, jako třeba: motá se jak liliput, pak zamrká a dobrý, pacient má asi v zádech zapíchnutou jehlu, protože mu ze zad leze nit, nebo že na pacientku zaútočila kráva, povalila ji na zem a hlavou ji kutálela několik metrů," nechala se slyšet mluvčí České pojišťovny.