Přibrala si na pomoc dvě příbuzné, vybavily se basebalovou pálkou, historickým čtyřhranným kordem a dřevěnou holí a společně vyrazily pod okna jednoho z bytů v Pardubicích – Polabinách. Ozbrojené temperamentní dámy křičely na obyvatelku bytu a vyzývaly ji, aby vylezla ven, že ji zabijí.

„Osoba, k jejíž adrese vše směřovalo, i její příbuzní dostali strach, že se tak opravdu stane, proto se oznámení dostalo na policii," uvedla policejní mluvčí Eva Maturová.

Ačkoli policisté ženy poučili, že takovým způsobem konflikty řešit nelze, trojice byla k nezastavení. Vulgární urážky i hrozby zabitím nebraly konce, proto byly ženy zadrženy a eskortovány do budovy policie.
Všechny se přiznaly a uvedly, že důvodem jejich počínání bylo skutečně podezření z nevěry a z obavy ze ztráty manžela jedné z nich.

Trojice zadržených ve věku 25, 20 a 50 let byla obviněna z výtržnictví a z nebezpečného vyhrožování. „V případě prokázání viny jim hrozí až tříleté vězení. Nejstarší z nich už byla před několika lety za trestný čin výtržnictví podmíněně odsouzena," dodala mluvčí.