Jedna žena se zde do druhé pustila a použila k tomu dámskou kabelku. Jenže situace nepřišla napadené ženě zase tolik vtipná a není se čemu divit.

„Útočnicí byla bývalá manželka a napadenou jeho současná přítelkyně. Zbitá žena se po útoku obrátila na linku 156 městské policie uvedla, že byla napadena bývalou manželkou jejího současného přítele. Útočnice měla ženu tlouci kabelkou do hlavy.

Oznamovatelka prohlásila, že se nyní nachází doma, zraněna není a volá proto, aby tento útok strážníkům oznámila," nechala se slyšet tisková mluvčí pardubické městské policie Lenka Uskobová.
Strážníkům se současná přítelkyně muže navíc svěřila, že toto napadení nebylo ze strany jeho bývalé manželky první. Stalo se to údajně už podruhé.

„Útočnice ji prý měla opakovaně vyhledávat v místě, kde pracuje. Strážník sloužící stálou službu pro jistotu do místa bydliště oznamovatelky vyslal hlídku. Ta, na její žádost, celou událost zadokumentovala a zjistila totožnost agresorky," pokračovala Lenka Uskobová.

Ačkoliv pachatelka útoku byla vzhledem k bývalému svazku bezpečně známá, strážníci se tuto ženu pokoušeli osobně kontaktovat v místě jejího trvalého bydliště. „Dotyčná ovšem neotvírala. Celá událost bude řešena jako přestupek proti občanskému soužití a bude předána správnímu orgánu k dalšímu řešení," dodala Lenka Uskobová.