Pardubický AFI Palác o víkendu slavil páté narozeniny. Třídenní oslavu pojal ve velkém stylu.
Zejména páteční mejdan se skutečně blížil karnevalu v Rio de Janeiru. Před sochou Krista, která je symbolem brazilské metropole, se vlnily spoře oděné tanečnice v nádherných kostýmech, aby přivítali krále pátečního karnevalu. Tím byl jednoznačně zpěvák Daniel Nekonečný, který svou energií nabitou show okořenil spoustou barev, ohňů a dalších překvapení. Ta měly za cíl ukázat divákům Království rozkoše.
„Byla to nádherná sešlost plná sympaťáků a sympaťaček," řekl Daniel Nekonečný.

„Myslím, že divočejší pojetí oslav to snad ani být nemohlo," usmíval se populární moderátor Libor Bouček při pohledu na neuvěřitelné kousky Daniela Nekonečného. „Měl jsem trochu strach, aby jeho vystoupení přežily všechny obchody, ale dobře to dopadlo," oddechl si moderátor, který byl mile překvapený vysokou několikatisícovou návštěvou v AFI Paláci.

„Je vidět, že toto obchodní centrum ví, jak oslovit své zákazníky. Myslím, že ho obyvatelé i návštěvníci Pardubic vzali za své. Zřejmě i proto, že tu je skutečně příjemné prostředí," dodal Libor Bouček.
Výbornou show však v AFI Paláci nabídla i skupina The Backwards, která je výtečným revivalem světoznámé kapely The Beatles.
Pozoruhodné výkony předvedly rovněž akrobaté. Vyvedl se též ohňostroj.

Zkrátka, narozeninová oslava v AFI Paláci se po všech stránkách povedla.
Za tu odvahu vytvořit z Pardubic alespoň na jeden den Rio de Janeiro si organizátoři zaslouží jedničku. K dokonalé iluzi snad chyběly už jen pláže a přívětivější teplota…