Přímo v prostorách hlavního vstupu do AFI Paláce se zítra odehraje basketbalový turnaj, ve „zmenšené" variantě 3 x 3 hráči na jeden koš.

Nejlepší hráči

Utkají se nejlepší ligoví hráči z Česka, Slovenska a Polska.
Vyvrcholením zápasů bude zítra od 17 hodin kvalifikace v exhibičním smečování. Akce v AFI Paláci předchází Česko-polskému Utkání hvězd, které se koná v neděli 2. března.
Návštěvníky AFI Paláce tak čeká premiéra a naprosto netradiční podívaná. Pro tento turnaj vyroste přímo ve foyer AFI Paláce basketbalové hřiště.

„AFI Palác fandí sportu, je partnerem pardubického basketbalu. Nápad ukázat v nákupním centru opravdový zápas nás nadchl," vysvětluje Jana Michalcová, marketingová manažerka pardubického AFI Paláce.
„Co bude ale opravdová divácká bomba, to bude od 17 hodin kvalifikace ve smečování,  kdy hráč před vhozením do koše předvede akrobatický prvek. Nejlepší borci z utkání v AFI Paláci pak postoupí do nedělního finále," láká diváky Jana Michalcová.
Vstup na utkání i smečovací show v sobotu 1. března v AFI Paláci je zdarma.

Utkání hvězd

Utkání hvězd All Star Game se odehraje v neděli 2. března od 15 do 18 hodin v ČEZ Areně, kde bude k vidění nejen špičkový basketbal a zajímavý doprovodný program, ale také vystoupení Ewy Farné, která potěší právě tak české jako polské fanoušky.
Česko–polské utkání All Star Game se v Pardubicích koná po dvou letech.  V pořádání turnaje se obě země střídají, letos je pořadatelem akce pardubický BK Pardubice, který patří mezi pět nejlepších klubů v Česku.