Mezi nimi se nám se stoupající teplotou začíná objevovat výrazněji také rušení nočního klidu. Strážníci včera také asistovali u vyklízení bytu, řešili četné dopravní stížnosti, odstranili použitou injekční stříkačku. Z dalších událostí nás pozlobilo i počasí.

Deště se podepsaly na chodnících

Propadá se nám tu zem, ale nemusíte propadat panice. Poslední dobou v Pardubicích strážníci více vyjíždějí také k dopravním závadám sestávajícím zejména z propadlých chodníků či vozovek, pod které se nám podepsalo počasí z minulého týdne s vydatnými příděly vody. Na Palackého třídě se takto propadl chodník. V Husově ulici se zase propadla do země dlažba chodníku. Propadlá dlažba se objevila i na konci Prokopova mostu v Polské ulici. V Lonkově ulici se zase propadla země v těsné blízkosti chodníku. Ve všech případech strážníci událost zadokumentují, je-li to možné, místo označí a samozřejmě přivolají příslušnou servisní organizaci, která zajistí nápravu.

Ptačí uprchlík s červenou hlavičkou

Dnes vám chceme představit Roselu pestrou rubino. Odchytil ji včera náš strážník v ulici Mezi Mosty Pardubicích a my teď potřebujeme i najít majitele, zatím je v péči veterinárního útulku.

Ptačí uprchlík s červenou hlavičkouZdroj: MP Pce