Více na www.mojepredplatne.cz

Vážení předplatitelé Deníku, jako každý pátek vám opět přinášíme informace o nabídce poukázek z věrnostního programu ABO Bonus. Více na www.mojepredplatne.cz .
Po registraci do programu se vám zaktivují body za platby předplatného Deníku a můžete čerpat za poukázky z programu vstupenky na kulturní a společenské akce, poukázky na slevy za služby. Rovněž si můžete vybrat dárky z našeho internetového katalogu. Poukázky můžete uplatnit i v jiném okrese po dobu jejich platnosti.
hcete zažít něco mimořádného? Sledujte nabídku ve věrnostním programu a na stránkách Deníku.

Aktuální nabídka:

Pardubický deník
Získejte ZDARMA poukázku na 2 vstupenky na představení Blbec k večeři. Koná se ve Východočeském divadle v Pardubicích 19. prosince v 19 hodin. Registrovaní předplatitelé si mohou poukázku objednat na www.abobonus.cz nebo na tel.: 602 194 004.
Zážitek

2x vstupenka na koncert s názvemPAVEL ŠPORCL a JEHO GIPSY WAY ENSEMBLE, který se koná 1. prosince od 19.30 hodin v kongresovém centru ALDIS Hradec Králové. Zážitek si mohou objednat celotýdenní předplatitelé zaregistrovaní ve věrnostním programu ABOBONUS na www.mojepredplatne.cz.

Hradecký deník
Nabízí 2 vstupenky na slavnostní koncert k Roku české hudby 2014, který se koná 4. prosince od 19 hodin ve Velkém sále Adalbertina. Vstupenky si vyměníte za vytištěnou poukázku v redakci. Informace na tel. 724 482 852.

Náchodský deník

Nabízí ZDARMA vstupenky na předvánoční koncert AVE MARIA. Vystoupí operní pěvkyně Ema Hubáčková, klavírní virtuos Vladimír Župan a přední představitel české varhanní školy Václav Urban. Koncert se koná v Josefově 29. listopadu od 16 hodin v kostele Nanebevzetí Páně. Info na telefonním čísle: 602 139 105.

Rychnovský deník

Nabízí ZDARMA vstupenky na předvánoční koncert AVE MARIA, kde vystoupí operní pěvkyně Ema Hubáčková, klavírní virtuos Vladimír Župan a představitel varhanní školy Václav Urban. Koncert se koná v Dobrušce v kostele sv.Václava 7. prosince a v Rychnově nad Kněžnou v kostele Nejsvětější Trojice 9. prosince od 18 hodin.
Nabízí ZDARMA vstupenky na ADVENTNÍ KONCERT, na němž vystoupí Hana Křížková, Tomáš Savka, Michaela Nosková. Koncert se uskuteční v neděli 30. listopadu od 18 hodin v kostele sv. Mikuláše v Týništi nad Orlicí. Bližší info získáte na telefonním čísle: 602 177 209.

Regionální dárky
Připravili jsme pro vás nové dárkové balíčky: pro šikovné maminky či babičky, pro hokejové fandy, nové tituly knih z OMEGA, romány, knihy pro děti, mládež – a vstupenky na koncert DANIELA LANDY, jenž se koná 25. listopadu od 20 hodin v ČEZ Aréně Pardubice, a vstupenky na MODNÍ SHOW DANIELAmodels, která je na programu 3. prosince od 19 hodin v KC ALDIS Hradec Králové.
Dárky si objednejte z věrnostního programu AboBonus na www.mojepredplatne.cz nebo se informujte o možnost využití věrnostního programu ve své regionální redakci.