Po registraci do programu se vám zaktivují body za platby předplatného Deníku a můžete čerpat za poukázky z programu vstupenky na kulturní a společenské akce, poukázky na slevy za služby. Rovněž si můžete vybrat dárky z nabídky našeho internetového katalogu. Poukázky můžete uplatnit i v jiném okrese po dobu jejich platnosti.

Chcete zažít něco mimořádného? Sledujte také nabídku zážitků ve věrnostním programu a na stránkách Deníku.

Pardubický deník
• Nabízí poukázku na slevu 100,- Kč na jakékoli nápoje v SPORTBARU BELLO, Pernerova 444, Pardubice. Pět druhů nejlepších piv za příznivé ceny. Káva Segafredo, přenos aktuálních sportovních událostí, billiard, šipky, stolní fotbálek, air hockey, rally championship a další.
• Za poukázku na slevu 100,- Kč z ceny získejte kosmetické ošetření v Kosmetickém studiu Vozábová, Smilova 319, Pardubice. Kosmetika nabízí péči o obličej, tělový program, péči o ruce a poprsí, SPA program, ošetření pro muže, svatební ošetření spolu s líčením, přírodní francouzskou kosmetiku GERNÉTIC. Registrovaní předplatitelé si mohou poukázky objednat na www.abobonus.cz nebo na tel. 602 194 004.

Hradecký deník
• Nabízí zdarma vstupenky na RYBÁŘSKÝ PLES, který se koná 7. 3. 2015 od 20 hodin v Kulturním domě Střelnice, Hradec Králové. Bližší informace na tel. čísle 724 482 852

Krkonošský deník
• Nabízí pro své předplatitele 2 x 2 volné VIP vstupenky na netradiční spojení dvou předních českých travesti skupin – Techtle Mechtle a Screamers – přesně to nabízí nová show s názvem Přijela pouť, se kterou míří do města ŽACLÉŘ. Akce se koná v kulturním domě 7. 3.od 19 hodin.
• Za vytištěnou poukázku z věrnostního program získáte 2 vstupenky ZDARMA na hudební večer s hrou na VODNÁŘSKÝ ZVON. Akce se koná v ZÁMKU č.p. 4, v LOMNICI NAD POPELKOU 24. 2. 2015 od 19 hodin. Večerem Vás bude provázet – slovem a především hrou – biotronik Tomáš Pfeiffer. Více informací k nabízeným akcím získáte na tel. 602 305 784

Rychnovský deník
• Nabízí vstupenky na divadelní inscenaci KLÁRA 3847 aneb PŘÍLIŠ MNOHO HVĚZD. Na představení vás zve SK Rabštejn, Kostelec nad Orlicí, 24. 2. od 19 hodin. www.skrabstejn.cz. Bližší informace na telefonním čísle 602 177 209

Orlický deník
• Nabízí skipasy na celodenní lyžování pro jednu osobu do SKIPARKU Červená Voda a SKIPARKU Čenkovice, www.skibukovka.cz. Vytištěnou poukázku z věrnostního programu www.mojepredpatne.cz si v redakci Orlického deníku vyměníte za jeden celodenní skipas. Bližší info na tel. 608 174 054

Svitavský deník
• Nabízí poukázku na slevu 200,- Kč. Poukázku můžete využít na slevu na celkové ošetření v kosmetickém salonu Monika Ducháčková, U Stadionu 8, Svitavy, tel. 605 507 180. Ošetření obsahuje: formování obočí, barvení řas a obočí, masáž obličeje nebo čištění pleti, masku dle typu, poradenství. Více informací na tel. 724 796 982, 461 530 134.

Zážitek
• 2x vstupenka na koncert s cyklu OÁZA KLIDU „SEN LÁSKY", do Městské hudební síně v Hradci Králové. Koncert se koná k Mezinárodnímu dni žen 8. 3. od 16 hodin. Reprezentativní koncert, jehož velmi zajímavý program propojuje nejčistší ideál ženy a lásky jako věčné inspirace v hudbě. Koncert zavede posluchače do světa působivých melodií a hudebních evergreenů. Ema Hubáčková, operní pěvkyně, Ema Hubáčková ml., soprán, Vladimír Župan, klavírní virtuos. Buďte při tom, nechte se přenést do kouzelného světa hudby a zažijte krásný večer.

Regionální dárky
• Nabízíme knihy, tašky, termosky, sportovní trika, DVD, CD. Dárky si objednejte z věrnostního programu Abobonus na www.mojepredplatne.cz nebo se informujte o možnost využití věrnostního programu ve své regionální redakci.