Taková je show The Aciton, která se na 12. ledna chystá do Východočeského divadla v Pardubicích.

„Jedná se o jedinečné představení, které je zacíleno na budoucí a začínající řidiče, které jsou nejrizikovější skupinou v počtu dopravních nehod. Proč je představení jedinečné? Mladí lidé jsou velmi specifičtí, proto tvůrci volili specifický způsob komunikace. Moderní hudba, světelná a taneční show, reálné příběhy, autentičnost a velký příval emocí je jedna z cest, jak uvedenou cílovou skupinu oslovit," představuje mluvčí projektu Pavla Mudrochová.

Zdroj: Youtube

Vstup je zdarma

Představení je především určeno hlavně pro základní a střední školy, které si mohou pro žáky rezerovavat příslušný počet sedadel. Zúčastnit se ale může každý zájemce. Stačí jen si na e-mailové adrese: theaction@periculum.cz nebo telefonicky na čísle 286 840 389 rezervovat sedadlo.

Pro školy i veřejnost je představení zdarma.

Příběhy, co se staly

„Multimediální divadelní představení plné emocí a dějových zvratů určené všem budoucím a začínajícím řidičům. Realita dopravních nehod a skutečné příběhy lidí, o jejichž životě rozhodlo pár osudových vteřin, které se mohou stát kdykoliv a komukoliv z nás. Při tomto představení se netleská. Naše příběhy nemají happyendy. Diváci většinou mlčí. Není to divadlo. Není to fikce," říkají o představení organizátoři z týmu The action.