„O toto derby je opět tradiční vyšší zájem fanoušků, dle vývoje předprodeje jej bude sledovat zaplněná Tipsport arena," sdělil mluvčí HC Dynama Pardubice Jan Hrabal.

Tradiční „nepřátelství" mezi fanoušky Pardubic a Hradce se v posledních vzájemných utkáních alespoň umírnilo do rozumných mezí. Přesto i při středečním zápasu budou na místě rozsáhlá bezpečnostní opatření.

BEZ PYROTECHNIKY

„Hala bude otevřena již 90 minut před začátkem utkání, tedy v 16.30 hodin. Hokejový klub si dovoluje fanoušky požádat o včasný příchod do haly, neboť u vchodů do arény budou probíhat důkladné bezpečnostní prohlídky. Návštěvníci, u kterých budou nalezeny nepovolené předměty jako třeba pyrotechnika či zbraně, nebudou v žádném případě do arény vpuštěni, stejně jako osoby pod vlivem alkoholu či jiných omamných látek," upozorňuje Jan Hrabal.

PŘIJEĎTE DŘÍV

Na utkání budou rovněž dohlížet těžkooděnci státní i městské policie.

Dále připomínáme, že v centru města včetně nádraží platí zákaz používání pyrotechniky. Ta v žádném případě nepatří ani do hlediště hokejového utkání. Kvůli větší časové náročnosti bezpečnostních kontrol doporučují organizátoři příznivcům hostujícího týmu dřívější příjezd.

Hokejový klub Dynamo Pardubice upozorňuje, že na Jižní tribunu (sektory 101 a 115), která je určena pro domácí fanoušky, nebudou z bezpečnostních důvodů vpuštěni příznivci hostujícího týmu.