Pokud se svým zaměstnaneckým týmem absolvujete během května alespoň dvě třetiny všech cest do práce na kole, máte šanci vyhrát.
Loni se to podařilo učitelskému týmu z pardubické Základní školy Benešova a České spořitelny. „Máme hodně zážitků, zájezd byl zajímavý a nesl se ve velmi přátelském duchu," říká Dana Hrobařová, jedna z výherkyň loňského ročníku, která relaxovala v Moravských Teplicích.
V letošním roce se bude soutěžit o zájezdy v hodnotě patnáct a třicet tisíc korun.

Pro účastníky kampaně jsou připraveny i další dárečky, například poukaz na základní preventivní vyšetření krve pro zjištění stavu organismu nebo každotýdenní losování o volné vstupenky do Prvního českého muzea cyklistiky v Nových Hradech.

Jak se registrovat?

Na kole jezdí do práce dvaadvacet procent Pardubáků. Zaregistrovat do soutěže se mohou na webových stránkách dopracenakole.pardubice.eu. Každý květnový den pak je nutné na webu vyplnit, zda jste přijeli do práce na kole.

„Kromě toho budete každý týden dostávat zprávy s novinkami ze světa cyklistické kultury a informace o připravovaných opatřeních pro cyklisty v Pardubicích," uvádí Miroslav Janovský z tiskového úseku magistrátu.