Do Pardubic nepřijela za slavným českým skokanem na lyžích Jiřím, ale za fotografem Vlastimilem. „Už jsem s ním v minulosti spolupracovala. Nyní mne oslovil s tím, že chystá výstavu v Praze a že by byl moc rád, kdybych mezi modelkami, které se na jeho snímcích objeví, byla také,“ řekla třiadvacetiletá blondýnka během své návštěvy města.

„Když se řeknou Pardubice, vybaví se mi perník,“ prozradila našemu Deníku přítelkyně fotbalisty Spartaku Moskva Radoslava Kováče.

„Právě se za ním chystám. Nastálo ale v Rusku žít nechci. Tady mám svou práci a náš vztah takhle funguje od začátku, v tom problém není. Usadit se ale natrvalo zatím nejde. Záleží totiž na tom, kde přítel zrovna hraje, tomu se s pejskem musíme podřídit,“ podotkla rodačka z Vyškova, která podle svých slov vede kočovný život. „Neustále cestuji, nebo balím kufry. Teď jsem se vrátila z Rhodosu, kde jsem byla s mamkou na týden na dovolené. Pak pojedu ještě na Moravu za rodinou, která si mne přes rok také moc neužije,“ dodala Klára Medková.