Důvodem jsou bezpečnostní opatření, která budou ještě o něco větší, než když do Pardubic naposled zavítal Hradec Králové. Přijede totiž Baník Ostrava. Pro pořadatele i policisty to bohužel znamená rizikové utkání.

Pro příchozí tak platí následující: mít u sebe občanský průkaz nebo jiný doklad totožnosti. Důvod? Kromě vstupenek na jméno se očekává i větší důkladnost kontrol, které vás mohou zdržet.

AUTEM KE HŘIŠTI? NE

Další důležité upozornění. Kolem stadionu, směrem ke kapličce, ani směrem k tenisovým kurtům a podél garáží nebude tentokrát možné parkovat. Bez výjimek.

V místě je nezbytně nutné zajistit dostatečný prostor pro případný průjezd vozidel záchranky, hasičů a policejních pořádkových jednotek.

ČTĚTE VÍCE ZDE: Žádné další běhání po hřišti jako v Ostravě. Chuligány mají v sobotu v Pardubicích krotit dvě stovky policistů.

BANÍK UŽ TREST DOSTAL

Fotbalisté druholigové Ostravy musejí sehrát nejbližší domácí utkání s Českými Budějovicemi bez diváků. Disciplinární komise potrestala Baník uzavřením hlediště na jeden soutěžní zápas kvůli výtržnostem v derby s Opavou v minulém týdnu. Ostravský klub navíc musí zaplatit 50 tisíc korun, hostující celek dostal pokutu 20 tisíc korun.