Redakce nakonec vybrala do unikátního projektu pět účastníků, kteří se v následujících čtyřech týdnech zcela bezplatně zúčastní naší soutěže!
Včera jsme vám prozradili, koho jsme do soutěže Vaříme s Deníkem vybrali.

Jsou to Olga Příhodová, Lucie Pospíšilová, Antonín Voříšek, Martina Múčková a Zora Ginzlová. Tito šťastlivci museli do našeho Deníku zaslat odpověď na otázku „Co bylo pro soutěžící nejsilnějším kulinářským zážitkem?“ a přidat navrch ještě jeden svůj oblíbený recept.

Kuře pečené ve šlehačce

Dnes přinášíme jeden z receptů od naší soutěžící Lucie Pospíšilové. Jak sama tvrdí, gastronomických zážitků má dostatek. „Z posledni doby si vzpomínám hlavně na polopropečený biftek. Byl opravdu vynikající,“ prozradila Lucie Pospíšilová.

Do redakce nám také zaslala oblíbený rodinný recept – kuře pečené ve šlehačce. Připraví se následovně: kuře rozporcujeme na díly, osolíme, posypeme lehce pálivou paprikou a na plátky nakrájeným česnekem. Vše nakonec zalijeme smetanou. Po upečení posypeme kuře sýrem, který na něm necháme roztavit. „Výsledná chuť je báječná, sliny se celé naší rodine sbíhají hned, když začnu nabírat na talíře,“ řekla o receptu Lucie Pospíšilová.

Již v úterý se začne pět vybraných čtenářů scházet v restaurantu Bonté, aby ve vyhlášené restauraci strávili příjemný večer bohatý na kulinářské zážitky.