A pak se přesně úderem 18. hodiny rozezní náměstí, návsi, kostely, školy či farní zahrady zpěvem stovek a tisíců lidí, kteří si společně se svým regionálním Deníkem přijdou zazpívat známé koledy. Již potřetí se koná unikátní akce Česko zpívá koledy, jíž je právě regionální Deník pořadatelem.

Pokud se i vy chcete přidat k největšímu sboru koledníků a zazpívat si Nesem vám noviny, Narodil se Kristus Pán, Půjdem spolu do Betléma, Štědrej večer nastal a Pásli ovce valaši, podívejte se do svého regionálního Deníku či na jeho webovou stránku, kde je nejbližší místo setkání a přijďte. Je nejvyšší čas  přijmout atmosféru Vánoc, pozdravit se s blízkými a popřát jim pěkné svátky.

Texty umět nemusíte, zajistěte si 11. prosince kterýkoliv z regionálních Deníků, v němž najdete vložený zpěvníček. Zpívat s námi letos budou také Petr Kotvald a Leona Machálková v Hradci Králové, Marian Vojtko v Pardubicích, na Moravě pak třeba Jarek Nohavica, Pavel Šporcl či Heidi Janků.

Loučit se budeme vánoční písničkou Vánoce, Vánoce přicházejí, kterou poprvé letos přidáváme na žádost našich čtenářů. Odcházet hned domů ale nemusíte. Na řadě náměstí budou pokračovat trhy, koncerty a další akce.