Valentýnské menu v hodnotě tisíc korun obsahuje víno Royal Oporto Tawny 20 Years, carpaccio ze svíčkové uruguayského býčka v kořeněném olivovém oleji s grilovanou limetkou a italským parmazánem podávané s bílou rozpečenou bagetou, zeleninovou polévku Minestrone s těstovinami farfalle, variaci steaků z candáta a lososa s limetkovo–koprovým glassé s francouzským nákypem plněným liškami a jahodový sobret se šlehačkou a mandlovými lupínky, s lístky čerstvé máty.

Jak můžete vyhrát? Stačí správně zodpovědět, jaká je kapacita restaurantu Na Výsluní, a to do páteční desáté hodiny na e–mail pardubicky@denik.cz. Pak je třeba mít štěstí při losování. Soutěž již byla ukončena.

Nezapomenťe uvést své jméno a příjmení, telefon (nejlépe mobil) a heslo „Výsluní“.

A kde hledat případnou nápovědu? Zkuste web www.restaurant–navysluni.cz.