Už je to tady! Právěve středu se totiž Pardubicko dozví, kdo je jeho nejlepším sportovcem za uplynulý rok.
V Kulturním domě Hronovická se totiž uskuteční slavnostní vyhlášení dalšího ročníku tradiční ankety Nejlepší sportovec Pardubicka. Akce bude zahájena již v 18 hodin.
Mezi nominovanými je na šestatřicet jmen, rozdělených do mládežnické, seniorské, kategorie kolektivů, trenérů či handicapovaných sportovců. Dekorováni budou i noví členové Síně slávy.

Sport i zpěv

Celým večer bude přítomné provázet moderátor Jakub Hřib, chybět však nebude zajímavý ani kulturní program. Vystoupí zde totiž známý český zpěvák Marek Ztracený. A jak se na tuto akci těší?
„Určitě ten dnešní večer bude fajn. To, že vystoupíme na sportovní a ne vyloženě kulturní akci, pro nás bude navíc příjemnou změnou," říká oblíbený zpěvák Marek Ztracený, který návštěvníky láká na své známé hity.
„Zahrajeme písně, které by přítomní mohli znát zejména z rádií. Ale určitě je to pro nás také možnost, jak oslovit nové posluchače. Snad se hostům večera budeme líbit," podotýká s úsměvem Marek Ztracený. Sám už je však sportovcem prý spíše pasivním.

Dětství na svahu

„Jelikož pocházím ze Šumavy, tak jsem dětství strávil na svahu jako každé dítě. Teď už aktivně rozhodně nesportuji. Rád ale sleduji všechny naše reprezentace a moc mě baví hokej. Dříve jsem také hrál fotbal a v loňském roce jsem často chodil do posilovny," dodává zpěvák a čerstvý tatínek.

Bude svého syna směřovat na dráhu sportovce?
„Můj syn se zatím jeví spíše jako muzikant. Ale určitě ho podpořím, ať už by se chtěl věnovat čemukoli, i kdyby chtěl být třeba baletkou," uzavírá se smíchem Marek Ztracený.