Přestože celá kauza kolem Barbory Škrlové alias Aničky z Klokánku alias Adama příliš pro zasmání není, po internetu, e–mailu i hospodách v České republice už koluje řada „zaručených“ zpráv, které jsou výplodem fantazie několika vtipálků.

Hlavou sekty by měl být Ferda!

S šokujícím přiznáním se po svém návratu z Norska vytasil bývalý šéfdramaturg Východočeského divadla Martin Fahrner. „Podle mého názoru tahá za nitky celé kauzy kolem Barbory Škrlové Ferda, což je jeden z bývalých členů skautského oddílu Mravenci,“ řekl pro Kachnovinky.cz Fahrner.

Divadlo chystá další premiéru

Další premiérou Východočeského divadla (VČD) bude absurdní drama Barbora, Anička nebo Adam? aneb Aby se v tom Škrla vyznal. Hra, kterou pro VČD objevil bývalý šéfdramaturg Martin Fahrner, bude v Pardubicích uvedena ve světové premiéře! „Psalo se mi to úplně samo,“ uvedl Martin Fahrner, který tento šokující příběh nabízel také divadelním scénám v Norsku. Diváci by měli na jevišti spatřit například absolventku Janáčkovy akademie múzických umění a bývalou členku dívčí skupiny Hudbaby Barboru Škrlovou, herce Městského divadla v Brně Viktora Skálu a samotného Martina Fahrnera.

Žhavá novinka: projekt eFahrner

Po úspěchu projektu eFarmer přichází Pardubický kraj s projektem eFahrner. Zatímco hlavním smyslem projektu eFarmer byla vzájemná výměna zkušeností mezi zemědělci z Finska, Česka a Polska, projekt eFahrner se zaměřuje na výměnu identity Barbory Škrlové.

Soubor už získal dvě nové tváře!

Po odchodu herečky Lucie Štěpánkové a jejího kolegy Milana Němce se Východočeské divadlo rozhodlo angažovat dvě nové tváře. Jednou z nich je nadějná třiatřicetiletá herečka Barbora Škrlová. „Díky svému přesvědčivému výrazu by snad dokázala zahrát i třináctiletou dívenku či chlapce,“ řekl bývalý šéfdramaturg Martin Fahrner, který novou tvář pro pardubický soubor objevil. „Místo Milana Němce jednáme o příchodu člena Městského divadla v Brně Viktora Skály, který s Barborou Škrlovou působí jako velmi zajímavá dvojice,“ dodal Martin Fahrner.