Věříte v léčivou sílu produktů z konopí? Tak neváhejte a zapojte se do soutěže

Vyhrajte konopný Bio sirup, který by neměl chybět v žádné domácí lékárničce. Je podle tradice výborný při prevenci zdraví, vhodný pro dospělé i děti s dýchacími potížemi, při kašli a nachlazení. Věříte v léčivou sílu konopí? Pak soutěžte s námi!

Plyšové postavičky známé z televizí ve 140 zemích budou zpívat dětem naživo

Nadělte pod stromeček svým dětem netradiční dárek, třeba v podobě zážitku. A co je ještě lepší? Můžete o něj soutěžit a vyhrát úplně zdarma. Oblíbené postavičky „plyšáků" ze Sezamové ulice v čele s populárním Elmem se chystají příští rok na turné po České republice a vy můžete být u toho. Elmo, Keksík, Bohoušek, Ernie, pták Buk, Zoe, popletený pan Nudlička a další předvedou veselou show plnou písniček, tancování, vtipných scének a nekončící legrace, to vše v pořadu Sesame Street Live Elmo hraje dětem! Pokud chcete vyhrát lístky na tuto show, otevřete úterní vydání Pardubického deníku nebo jeho elektronickou verzi.

Zpříjemněte si třetí adventní víkend koncertem! Můžete pomoct lidem v Keni

Už devět let v Keni Aleš Bárta a mnoho dalších obětavých lidí pod záštitou humanitární organizace Adra ČR provozují zdravotnické zařízení. Nemocnici v Itibo opakovaně podporují zdarma svojí prací i pardubičtí lékaři a studenti medicíny. Keňa, země netušených možností, ale i velké chudoby, potřebuje ještě jednou naši pomoc. A jak jim lze pomoci? Třeba na benefičním koncertu, který se bude konat už tuto sobotu 13. prosince od sedmé hodiny večerní v pardubickém kostele svatého Bartoloměje. Výtěžek koncertu je určený pro nákup sanitního vozu právě do nemocnice ve městě Itibo v Keni. Chtěli byste se adventního koncertu zúčastnit? Pak soutěžte s námi!

Pardubice budou v sobotu slavit Rockové Vánoce! Chcete lístky zadarmo?

Milovníci dobrého rocku a dobrého moku, pozor! Letošní Rockové Vánoce už se blíží! Už tuto sobotu, tedy 13. prosince, se brány Hobé music hall otevřou pro ty, co chtějí Vánoce oslavit trochu netradičně – o dva týdny dříve a téměř bez koled. Úderem sedmé hodiny večer se za mikrofony postaví Paragraf 219. Dvě hodiny poté ho vystřídá skupina Promile. Půl desátá večer už bude patřit hochům z Törra a vánoční šňůru ukončí kdo jiný než Alkehol. A pak pořádná rockotéka až do rána! Chtěli byste si přijít zapařit? Pak soutěžte s námi!

Podmínky soutěže najdete v dnešním tištěném nebo elektronickém vydání Pardubického deníku. Uzávěrka všech soutěží je 7. prosince 2014 v 10:00 hodin!