Svůj mandát obhájili ve volbách pouze čtyři z nich (Martin Kolovratník a David Kasal za ANO, Květa Matušovská za KSČM a Jan Chvojka za ČSSD). Jeden poslanec se však do sněmovny po čtyřech letech vrací, a to  Jaroslav Martinů z ODS,  a další – Marek Výborný z KDU-ČSL – naváže na rodinnou tradici po svém otci Miloslavu Výborném, který byl ministrem a poté soudcem Ústavního soudu.

Zbylí čtyři zvolení poslanci jsou sněmovní nováčci, ačkoliv nejsou politikou zcela nepolíbení. Zkušenosti mají z městských či krajských zastupitelstev. Výjimkou je poslanec SPD Jiří Kohoutek, veřejnosti zatím zcela neznámý.

David Kasal.Zdroj: archiv

MUDr. DAVID KASAL (hnutí ANO)
* 1. 1. 1969, Chrudim
Poslanec Parlamentu ČR od r. 2013, zastupitel města Chrudim, dříve také radní města, řídí Lékařskou pohotovostní službu v Chrudimi. Taktéž člen správní rady VZP. 

Martin Kolovratník.Zdroj: archiv

Ing. MARTIN KOLOVRATNÍK (hnutí ANO)
* 11. 4. 1975, Pardubice
Poslanec Parlamentu České republiky, zastupitel města Pardubice a MO Pardubice III, novinář, bývalý ředitel Českého rozhlasu Pardubice. Je ženatý a má dvě děti.

Jan Řehounek.Zdroj: archiv

Ing. JAN ŘEHOUNEK (hnutí ANO)
* 27. 10. 1974, Pardubice
Náměstek primátora města Pardubice a od r. 2016 zastupitel Pardubického kraje. Dříve manažer v pojišťovacím sektoru. Jan Řehounek je ženatý a má dvě děti.


Jaroslav Kytýr.Zdroj: archiv Ing. JAROSLAV KYTÝR (hnutí ANO)
*  24. 3. 1963, Svitavy
Vystudoval ČVUT, zastupitel města Svitavy, radní města a zastupitel Pardubického kraje. Dříve manažer firmy Saint–Gobain Vertex, dnes jednatel městské společnosti Sportes Svitavy. 

Jaroslav Martinů.Zdroj: archiv

JAROSLAV MARTINŮ (ODS)
* 18. 4. 1959, Polička
Zastupitel Pardubického kraje, starosta města Polička a bývalý poslanec PČR, kam ho voliči v r. 2010 vykroužkovali z 18. místa. Mandátu krajského zastupitele se nyní vzdá.


Mikuláš Ferjenčík.Zdroj: archiv Bc. MIKULÁŠ FERJENČÍK (Piráti)
* 19. 3. 1987, Č. Budějovice 
Vyrůstal v Cholticích u Pardubic, dnes žije v Praze, kde je městským zastupitelem. Angažoval se v kampani Rekonstrukce státu nebo proti smlouvě ACTA.


Jiří Kohoutek.Zdroj: archivJIŘÍ KOHOUTEK (SPD)
52 let
Živnostník, člen svazu vojáků v záloze. Žije v Horním Jelení. Veřejně málo aktivní a s novináři nekomunikuje. Podle živnostenského rejstříku se živí zprostředkovatelskou a poradenskou činností.


Květa Matušovská.Zdroj: archiv Ing. KVĚTA MATUŠOVSKÁ (KSČM)
* 4. června 1984, Svitavy
Poslankyně Poslanecké sněmovny od r. 2010, taktéž  zastupitelka obce Javorník a bývalá zastupitelka Pardubického kraje. Do KSČM vstoupila v 18 letech.

 

Jan Chvojka.Zdroj: archiv

JUDr. JAN CHVOJKA (ČSSD)
* 17. 12. 1980, Hlinsko
Ministr bez portfeje, poslanec, zastupitel Pardubického kraje a bývalý zastupitel Chrudimě. Poprvé byl zvolen do sněmovny v r. 2010 z 19. místa kandidátky.

Marek Výborný.Zdroj: archiv

Mgr. MAREK VÝBORNÝ (KDU-ČSL)
* 10. 7. 1976, Heřmanův Městec
Ředitel pardubického gymnázia,  zastupitel H.  Městce. Je ženatý, má tři děti. Jeho otcem je bývalý ministr a soudce Ústavního soudu Miloslav Výborný.