„Vyjednávání po volbách nám přineslo pouze jednu změnu, a to na pozici místostarosty. Náš dosavadní místostarosta Václav Kmoníček se chtěl dokonce vzdát mandátu, protože neobdržel dostatečný počet hlasů. Ve funkci místostarosty jej proto nahradil Václav Fišer. Nechtěli jsme být nefér k voličům tím, že by se do křesla místostarosty dostal člověk, který nezískal druhý největší počet hlasů,“ uvedl staronový starosta Petr Černý.

Zastupitelstvo až na tuto jedinou změnu zůstává ve stejném složení.

Předsedou finančního výboru je Jana Sirůčková, členové finančního výboru jsou Václav Kmoníček a Petr Pospíšil. Předsedou kontrolního výboru byl zvolen Pavel Kmoníček, členové pak Olga Sejkorová a Stanislav Strnad.

„V blízké budoucnosti nás čeká poměrně napjatá situace kolem obecního rozpočtu, spojená se zateplením školy, na které jsme si brali úvěr. Jsem ale přesvědčen, že to zvládneme bez nějakých problémů či omezování dalších akcí. Dáváme si jen takové úkoly, na které stačíme a jsme schopni je dotáhnout do konce,“ popisuje nejbližší plány nového zastupitelstva starosta Černý.