„Já i mí tanečníci sportem žijeme. Nepatřím mezi statické zpěvačky. Vždycky se při vystoupení kroutím,“ uvedla známá zpěvačka Dara Rolins.

„Protože nepatřím k těm šťastným, kteří mohou snít všechno a není to na nich vidět, musím se hlídat a hýbat. Každý druhý den chodím cvičit. Musí mě to ale bavit. Netrápím se, takže když mě posilovna štve, klidně do ní třeba týden nejdu,“ svěřila se Dara.

„S celou naší partou jezdíme na koně nebo lyžovat. Tanečnice se mě snaží učit na snowboardu. Moc mi to sice nejde, ale říkám si, že by v tom byl čert, abych snowboard nezvládla,“ konstatovala populární zpěvačka, která se prý ráda také potápí a plave.

Možná i proto jí květiny za povedené vystoupení nabité dynamickými tanečními choreografiemi předal pardubický plavec Jiří Jedlička.

Mladík, který se mezi nejlepšími sportovci Pardubického kraje umístil na osmé příčce, kvůli tomuto úkolu dokonce předčasně uprchl k překvapení všech včetně moderátora Libora Boučka z pódia. „Za odměnu“ si od Dary Rolins vysloužil dva polibky.

„Jako malý kluk jsem vrcholově provozoval asi sedm let sportovní gymnastiku. Dotáhl jsem to k dvacátému místu v republice, což pokládám za úspěch. Byla to dřina, ale dalo mi to spoustu věcí, ze kterých čerpám dosud i při mé práci,“ sdělil Roman Vojtek, jenž se rád věnuje lyžování a potápění, ale jen rekreačně. „V televizi se na sport nedívám,“ nechal se slyšet vítěz taneční soutěže Když hvězdy tančí.

Ten v Pardubicích zanotoval oblíbené muzikálové melodie. Při „pomádové“ písni Sandy dokonce vyznával lásku krajské radní Marii Málkové!

Stejný žánr jako Roman Vojtek si vybral i jeho spolužák z brněnské JAMU, člen Východočeského divadla Milan Němec, který na domovské scéně „vystřihl“ piseň z oblíbeného muzikálu My Fair Lady.

„Snažím se hodně sportovat. Hraji tenis a golf,“ podotkl moderátor Libor Bouček. „Jsem rád, že jsem se mohl této akce zúčastnit. Kamarádím se Zbyňkem Kusým, který pro pardubický hokej a nejen pro něj odvedl obrovský kus práce,“ pravil Libor Bouček, jenž spolu s ředitelem východočeských Deníků Karlem Tejklem pogratuloval i vítězi čtenářské ankety Petru Spálenskému ze Zminného. Ten od našeho vydavatelství obdržel hodinky.