Tradiční pardubická výstavní akce letos přilákala stovky zájemců z řad veřejnosti. Ti si mohli prohlédnout širokou prezentaci nejen potravinářských produktů, pochutin, nápojů ale třeba i kuchyňské náčiní nebo rovnou celý sporák.
„Asi dvě třetiny letošních vystavovatelů letos byli nových. Vystavovatelé jsou z celé České republiky," uvedla pořadatelka Kateřina Vozábová.

Zatímco páteční den byl ve znamení spíše rockovějších formací, v sobotu si zase mohli přijít na své milovníci folkových melodií. „Hlavním pátečním tahákem určitě byli Sabrage, K2 nebo Clou," uvedla Kateřina Vozábová. Sobotní program zase lákal na Marien, Lokálku nabo Strunovrat. Hudební částí gastrofestivalu provázel moderátor Jiří Hejda.

Hudební částí festivalu byl vlastně takový festival s možností ochutnávek toho nejlepšího.
„Za devadesátikorunové celodenní vstupné na hudební část festivalu to byla myslím velmi rozumná cena. Rádi bychom, aby se toto pojetí festivalu Gastro udrželo i v příštím ročníku, alespoň od kapel máme takové ohlasy," uzavřela Kateřina Vozábová.