Otevře novou kavárnu a nabídne dostihové programy za nižší ceny. A první kvalifikaci na 125. Velkou pardubickou s Českou pojišťovnou budou sledovat i vítězové Velké pardubické z let minulých…

Pravděpodobně největší novinkou bude otevření nové kavárny. Umístěna je ve 4. patře tribuny B a poskytne příjemné posezení s krásným výhledem na celé závodiště. Kavárna, která nabízí drobné občerstvení, bude otevřena od 13 hodin. K dispozici tu bude wi-fi připojení, sázky a toalety. Prostředí je nekuřácké.

Jako první vyzkouší služby kavárny vítězové Velké pardubické z let minulých, které sem Dostihový spolek pozval na „předdostihové" posezení. A to nejen jezdce, ale také trenéry a majitele. „Další novinkou je levnější cena dostihového programu. Budeme jej prodávat pouze za padesát korun místo dosavadních sedmdesáti. Navíc je obohacen o zábavu, třeba omalovánky pro děti," říká ředitel Dostihového spolku Michael Skalický.

„Nebudou chybět ani hry a soutěže pro děti, do nichž se v letošní sezoně zapojuje i maskot závodiště. Jeho jméno Dostihový spolek stále hledá a čeká na tipy od fanoušků. Návrhy lze až do 30. května zasílat na e-mail souteze @pardubice-racecourse.cz," uvádí mluvčí závodiště Kateřina Nohavová. „Na autora vítězného návrhu čeká odměna," dodává mluvčí.